Op zoek naar een nieuwe spannende uitdaging?

Ons succes wordt aangedreven door onze collectieve kennis en inzet. Voor ervaren professionals bieden wij een verscheidenheid aan interessante carrièremogelijkheden op allerlei vakgebieden. Onze medewerkers van over de hele wereld werken samen om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Het tempo kan hoog zijn en onze uitdagingen complex, maar de sfeer is hartelijk en inclusief.

60+

vestigingen wereldwijd

≈17.000

medewerkers

11,6 miljard

USD omzet in 2020

Maak kennis met onze medewerkers

Onze bedrijfscultuur kan het best worden omschreven als hartelijk en ambitieus. We kunnen de wereld alleen verbeteren met gepassioneerde en getalenteerde collega's. Ontdek hoe het is om deel uit te maken van ons team.

Maak kennis met Maicon

foto van Maicon Cossa

Hoofd YaraVita & Biostimulants

"Als boerenzoon ging ik 13 jaar geleden bij Yara werken. Naar mijn gevoel zijn die jaren echter als een paar maanden voorbijgegaan. Dat komt volgens mij omdat wij bij Yara een heel duidelijke en meeslepende missie hebben, die ons echt bestaansrecht geeft en mij motiveert om vroeg op te staan en elke dag hard te werken - met dezelfde passie en energie als op mijn eerste werkdag. Het inspireert mij dat hoe groter ons succes als bedrijf is, hoe beter het leven van landbouwers zoals mijn ouders wordt."

Maak kennis met Sabine

foto van Sabine Jacquet

Knowledge Manager

"Sinds mijn eerste werkdag bij het bedrijf werk ik met professionals die bereid zijn om te helpen, vragen te beantwoorden en hun kennis en ervaringen te delen. De manier van leidinggeven is menselijk en gericht op persoonlijke groei. Iedereen op elk niveau binnen het bedrijf is erg benaderbaar. Het is ook hartverwarmend om te zien dat collega's van over de hele wereld zo goed samenwerken. Deze grote diversiteit is inspirerend en er zijn volop mogelijkheden om in het buitenland te werken."

Wilt u meer informatie over Yara?

Kom meer te weten over onze inzet en vastberadenheid om op verantwoorde wijze bij te dragen aan de wereldvoedselvoorziening en bescherming van de planeet.