Verhoog uw maisopbrengst met de kennis van Yara

Agronoom van Yara en boer lopen door maïsveld

Als maisteler wilt u natuurlijk uw opbrengst verhogen. Hierbij zijn een groot aantal agronomische factoren die meewegen, binnen de invloed van u als boer. Het betreft dus niet alleen de klimatologische omstandigheden of wat er in de bodem gebeurt, maar ook in de plant! Bij Yara delen we graag onze kennis die we door de jaren heen hebben opgebouwd om uw rendement te maximaliseren. 

Uw opbrengst verhogen

Jonge maisplanten in het voorjaar Jonge maisplanten in het voorjaar

Vraag nu een offerte aan

Jonge maïsplanten worden in het voorjaar geconfronteerd met diverse vormen van (abiotische) stress. Vraag daarom een offerte aan voor YaraVita BIOTRAC en/of SOLATREL om uw plant goed voor te bereiden.

Offerte aanvragen

Heeft uw maïs een voedingstekort?

Identificeer en diagnosticeer voedingstekorten in uw maïs en leer hoe u het tekort kunt beheersen of corrigeren. Begin met het selecteren van een voedingselement hieronder.

Fosfaat als bladmeststof in maïs: waarom en hoe pas ik het toe?

In deze video legt Peter Arkenbout, marketing manager bij Yara Benelux uit wat de toegevoegde waarde is van fosfaat als bladmeststof in maïs. Wat voor functie heeft fosfaat in de plant? Hoeveel is beschikbaar in de bodem en wat kan de plant opnemen? Met YaraVita SOLATREL past u de juiste meststof toe in maïs. Bekijk deze video om te zien hoe het werkt.

Maisveld met blauwe lucht en wolken Maisveld met blauwe lucht en wolken

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief van Yara

Wilt u op de hoogte blijven van alle praktische informatie en ontwikkelingen op het gebied van gewasvoeding voor maïs? Schrijf u dan in voor de Yara nieuwsbrief! Maandelijks updaten we u over de laatste stand van zaken en helpen we u uw opbrengst en kwaliteit te verbeteren.

Inschrijven