Yara TankmixIT app

Yara TankmixIT is een app waarmee u in het veld kunt controleren of YaraVita® meststoffen mengbaar zijn met gangbare middelen voor gewasbescherming.

Gratis downloaden!Download TankmixIT in de App Store

Ontdek het op Google play

TankmixIT for mobile

 

Yara TankmixIT is een app waarmee u in het veld kunt controleren of YaraVita® meststoffen mengbaar zijn met gangbare gewasbeschermingsmiddelen.
Deze app voor uw smartphone en tablet toont de resultaten van duizenden mengtests van allerlei stoffen met YaraVita®-producten.

Een gemakkelijke manier om mengbaarheid te checken

Het gebruik van de app is heel eenvoudig. Na het downloaden en installeren van de app, leest en accepteert u de inhoud van de disclaimer. Selecteer een land om toegang te krijgen tot de beschikbare productenreeks. Hierna kiest u het YaraVita® product en voert u vervolgens het middel in via merknaam of de actieve stof. Na het doorzoeken van de gegevens ziet u een complete lijst van alle geteste mengsels van de gekozen producten, plus bijbehorende testresultaten.

Is de ingevoerde combinatie niet beschikbaar en zijn de middelen in ons laboratorium op voorraad, dan kan een aanvullende test direct worden aangevraagd en wordt deze meestal binnen een paar uur voor u uitgevoerd.

Voordelen van de TankmixIT app

  • Gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken
  • Betrouwbaar advies op de geschiktheid van de spraymix
  • Zeer accurate informatie om het gebruik van Yara meststoffen te ondersteunen
  • Online database die direct wordt geupdate.

Omdat er zoveel variabelen zijn die de resultaten van tankmixen onder veldcondities kunnen beïnvloeden, raadt Yara aan om TankmixIT® te gebruiken als een gids en kan Yara kan niet de compatibliteit garanderen.